Social Icons

Sígueme en Facebook Sígueme en Google+ Sígueme en Twitter

Scuba Diver

T'has preguntat alguna vegada quina se sent en respirar sota l'aigua? Si vols esbrinar-ho però encara no estàs el bastant preparat per donar el salt a un curs de certificació, el programa Discover Scuba Diving o bateig de busseig et permetrà provar el busseig per veure si t'agrada.

La majoria de les escoles de busseig PADI ofereixen una versió d'aquest programa, ja sigui en una piscina o en una altra porció d'aigua. Pots provar-ho prop de casa o mentre estàs de vacances.

Encara que no és una certificació real de busseig, durant l'experiència Discover Scuba Diving o bateig de busseig aprendràs com utilitzar l'equip de busseig en aigua poc profunda i rebràs una fàcil i ràpida introducció a tot el que es necessita per explorar el món subaquàtic.

La part divertida

No hi ha res com respirar sota l'aigua per primera vegada. Porta algun temps adaptar-se – després de tot, els humans no estem fets per fer això – no obstant això després d'alguns minuts de sorpresa colpidora, la majoria dels participants s'adonen del realment senzill que és el busseig. El desafiament més gran al que s'enfronten els instructors no és incitar als participants a anar a l'aigua, sinó persuadir-los a sortir quan el programa ha finalitzat. La part divertida? Tot és divertit!

Experimenta el busseig sota una propera supervisió. Si ets com la majoria de la gent t'enganxaràs després de la teva primera respiració sota l'aigua.

Què aprendràs?

Aprendràs els fonaments que necessites per bussejar sota la supervisió directa d'un professional PADI. Una de les coses que aprendràs és que realment pots respirar sota l'aigua i si t'agrada fer-ho o no. El que faràs:

Aprendre com t'asseguis amb l'equip de busseig lloc i el fàcil que resulta moure's en l'aigua mentre ho portes.


Adonar-te del què és respirar sota l'aigua i descobrir si pots trobar-te còmode allí.
Aprendre alguns exercicis bàsics i regles de seguretat que et portaran cap al teu curs de certificació complet quan donis el següent pas.

L'equip de busseig faràs servir

Tot l'equip que necessitaràs és el que típicament s'inclou en una experiència Discover Scuba Diving o bateig de busseig. Que faràs servir tot l'equip bàsic de busseig incloent una màscara, tub i aletes, una armilla compensadora de la flotabilitat que també suportarà la teva ampolla de busseig, un regulador de busseig per respirar a través d'ell i la instrumentació per controlar la profunditat i el subministrament de gas respirable. També portaràs un vestit humit de busseig o un sistema de llast depenent d'on realitzis el programa Discover Scuba Diving.

Els materials d'ensenyament que necessitaràs

Només la teva disposició i la teva completa atenció.

Prerequisits

Per fer el Discover Scuba Diving, has de tenir:

  • Almenys 10 anys d'edatLa teva propera aventura

Una vegada hagis acabat el programa Discover Scuba Diving, voldràs informar-te de:

Els cursos de certificació Scuba Diver i Open Water Diver.