Social Icons

Sígueme en Facebook Sígueme en Google+ Sígueme en Twitter

Open Water Diver

Obtén la teva certificació de busseig PADI. Si sempre has volgut aprendre a bussejar, descobrir noves aventures o simplement veure l'admirable món sota les aigües, aquí és on tot comença.

El curs PADI Open Water Diver és el curs de busseig més popular del món i ha introduït a milions de persones a l'estil de vida de l'aventura del busseig.

Obtén la teva certificació de busseig PADI Open Water Diver.

La part divertida

La part divertida d'aquest curs és. . . bé, gairebé tot, perquè aprendre a bussejar és increïble.
Respires sota l'aigua per primera vegada (alguna cosa que mai oblidaràs) i aprens el necessari per convertir-te en un bussejador certificat. Durant el curs faràs, almenys, cinc immersions en piscina i quatre immersions en llocs de la zona sota la supervisió de la teva PADI Instructor.

Què aprendràs

  • L’ extremadament divertit que és el busseig.
  • Consideracions sobre l'equip de busseig per al teu entorn de busseig local.
  • Com planificar i realitzar immersions reals.
  • Com prevenir i gestionar problemes.

El curs PADI Open Water Diver es compon de tres fases principals:
  • Desenvolupament de coneixements (online, estudi a casa o en un aula) per comprendre els principis bàsics del busseig autònom.
  • Immersions en aigües confinades per aprendre les tècniques de busseig bàsiques.
  • Immersions en aigües obertes per repassar les teves habilitats i explorar!
  • Si has provat el busseig en Bateig de Busseig, les tècniques apreses poden explicar com a part del curs de certificació PADI Open Water Diver complet.

L'equip de busseig que faràs servir

En el curs PADI Open Water Diver, aprendràs a fer servir l'equip bàsic de busseig incloent un ordinador de busseig, i els accessoris estàndard. L'equip que portis varia alguna cosa, depenent si vas a bussejar a un lloc tropical, temperat o en aigües fredes.

Els materials d'ensenyament que necessitaràs

PADI ofereix una varietat de materials per estudiar a casa per al curs Open Water Diver.
Els materials de PADI Open Water Diver abasten el que necessites saber sobre les tècniques bàsiques del busseig, la terminologia i els procediments de seguretat. Per cada concepte llegiràs una descripció i veuràs un vídeo de demostració. A continuació, saltaràs a la piscina (o a un entorn similar a una piscina) per practicar aquestes tècniques amb el teu instructor. 

Més tard, com a bussejador certificat, utilitzaràs els materials del curs com a guia de consulta per a futures aventures de busseig i per repassar el que has après.

Rep classes de busseig online amb PADI al teu propi ritme -- Quan vulguis. On vulguis.

Prerequisits

Per apuntar-te al curs PADI Open Diver o Junior Open Water Diver, deus :
  • Tenir 10 anys d'edat o més (PADI e-Learning requereix una edat mínima de 13 anys, a causa de la legislació internacional d'Internet).

Comença ja


No has d'esperar-te. El curs PADI Open Water Diver Online et permet aprendre la informació de base que necessites abans de cada immersió al teu propi ritme a través d'un aprenentatge acollidor i interactiu.