Social Icons

Sígueme en Facebook Sígueme en Google+ Sígueme en Twitter

Aire Enriquit Nitrox

El curs PADI de Busseig amb aire enriquit és el curs PADI d'especialitat de busseig més famós del món, i és fàcil de veure per què. El busseig amb aire enriquit nitrox et proporciona més temps de busseig sense descompressió. Significa més temps sota l'aigua, especialment en immersions successives.

La part divertida

Pots romandre típicament més temps a baix i tornar a l'aigua més ràpid. No és d'estranyar que molts bussejadors l'escullin com la seva primera especialitat.

Què aprendràs

  • Tècniques per estar més temps bussejant mitjançant l'ús de l'aire enriquit nitrox.
  • Consideracions sobre l'equip de busseig amb aire enriquit.
  • Consideracions sobre l'aire enriquit, incloent la gestió de l'exposició a l'oxigen, com assegurar el que hi ha en la teva ampolla de busseig i com configurar el teu ordinador de busseig.

La teva propera aventura

Bussejar amb aire enriquit nitrox beneficia a tot tipus d'immersions, no obstant això funciona especialment bé amb aquestes especialitats:

  • El curs PADI de Busseig en vaixells enfonsats – Els derelictes més famosos tendeixen a estar més profunds, per tant, l'aire enriquit nitrox maximitza el teu temps d'exploració.
  • El curs PADI de Busseig profund – Com més profunda sigui la teva immersió, més curt serà el teu temps sense parades – no obstant això l'aire enriquit nitrox ho incrementa donant-te més temps en profunditat.
  • El curs PADI de Fotografia digital subaquàtica – Als fotògrafs, generalment, els agrada fer diverses immersions per així poder aconseguir més fotos submarines. L'aire enriquit nitrox redueix la quantitat de nitrogen residual que acumules, permetent que les immersions successives siguin més llargues.
  • PADI Master Scuba Diver El curs PADI Enriched Air Diver explica per aconseguir el nivell de Master Scuba Diver – el nivell no professional més alt del busseig recreatiu.